Hoteller for familier i Paphos

492
Hjem Hoteller Paphos Hoteller for familier i Paphos

Mest anbefalede hoteller til en ferie med børn i Paphos

Alle de hoteller, der har nået listen over de bedste på Cypern, er ikke tilfældige. Hver ejendom er udvalgt baseret på positiv feedback og gæstevurderinger. Derudover sørgede vi for, at hvert hotel ville blive højt vurderet, med fremragende service og bekvem beliggenhed.

Vælg et af de bedste hoteller på Cypern, så du bliver tilfreds med dit ophold på hotellet. På disse hoteller vil du ikke tænke på hverdagens problemer, fritid og mad. Personalet står klar til at yde den nødvendige assistance og besvare dine spørgsmål.

Aliathon Aegean Village ★★★★

Aliathon Aegean ligger i Paphos, 2 km fra Paphos Municipal Baths, og tilbyder restaurant, gratis privat parkering, fitnesscenter og bar. Ejendommen ligger 1,6 km fra Paphos Water Park og 3,3 km derfra. Kings Avenue Mall har have, tennisbane, udendørs pool, døgnåben reception og gratis wi-fi på alle områder.

Boligen har faciliteter til børn.

Hotellet tilbyder også ekstra service såsom biludlejning og cykeludlejning i det mest berømte område.

Paphos Internationale Lufthavn ligger 6 km fra hotellet.

Leonardo Laura Beach & Splash Resort ★★★★

Det 4-stjernede Leonardo Laura Beach & Splash Resort ligger foran havet i udkanten af Paphos, nær den berømte englegrav.

Hotellet har 5 restauranter og barer, der tilbyder forskellige menuer hele dagen.

De omfatter to hovedbuffetrestauranter: Mare og Blue Horizon, en græsk taverna, en italiensk restaurant og en amerikansk burgerrestaurant.

Et kæmpe vandland på hotellets grund til en sjov ferie for børn og voksne.

Louis Phaethon Beach ★★★★

Beliggende i Paphos by, tilbyder dette 4-stjernede hotel i Louis Phaethon Beach et vandland med en stor udendørs pool, et spabad til op til 10 personer, en børnepool med 8 vandspil og tre typer vandrutsjebaner. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og der er gratis trådløs internetadgang i lobbyområdet.

Under din ferie har du også til din rådighed et sportscenter, spa- og sundhedscenter, tennisbane, legerum til børn, gratis parkering, bar, valutaveksling.

Der serveres dagligt kontinental morgenmad.

Venligst, efter du har været på et af de hoteller, du har valgt, skriv din mening på vores hjemmeside, og vedhæft om muligt et billede.

Søger Hotel i Paphos ?

i Travelor kan du finde hoteller i Paphos
med Billigste prisgaranti !!

Få et overkommeligt tilbud >>

Søger
Hotel i Paphos ?

i Travelor kan du finde hoteller i Paphos

Garanteret den billigste pris !! Få et overkommeligt tilbud >>

Del:

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *