Hoteller med spa i Dubai

516
Hjem Hoteller Dubai Hoteller med spa i Dubai

Vil du starte din ferie i Dubai for at hvile og slappe af fra dagens skøre rytme, nyde den dejlige udsigt, spa-saloner, shopping, besøge steder for at se dem og mere ..?

Så velkommen til charmerende og glamourøse Dubai 🤗

Her har vi samlet en række hoteller med spa-salon til dig, så du kan tage en pause for at hvile, slappe af og give dig selv en anden sjæl. Alle hoteller har fået en høj vurdering for at yde høflig og pålidelig service til gæster, beliggenhed af hoteller tæt på særlige steder at se og lære dem at kende.

Byen Dubai er mest fremtrædende i sin ekstreme moderne stil i det historiske og konservative landskab i landet omkring den. Takket være de tårnhøje skyskrabere, øer i form af palmetræer og gyldne strande sammen med et pulserende natteliv, shopping i luksusbutikker og restauranter i verdensklasse, er byen en spektakulær destination og et must-besøg-destination.

Claridge Hotel Dubai ★★★

Claridge Hotel ligger i byen Deira (Dubai) tæt på Metro Union og 7 km fra en international lufthavn.

Alle værelser på hotellet er indrettet i moderne design med aircondition, plasma-tv med dvd, minibar, te- og kaffefaciliteter, og de fleste værelser har terrasse med panoramaudsigt over byen.

Gæsterne kan nyde en restaurant med udvidede menuer, der er åben om dagen, en indisk restaurant.

Al Kalaa Restaurant serverer gæsternes retter og libanesisk køkken.Hotellet har natklubber med et internationalt underholdningsprogram: russiske, arabiske og indiske shows.

Gæsterne kan nyde tøjvask og tøjrens. Personalet i den døgnåbne reception tilbyder tjenester såsom: hjælp til biludlejning, hjælp til at reservere billetter til attraktioner, ture, arrangere transport til/fra lufthavnen (mod et ekstra gebyr) og andre spørgsmål og problemer.

Hotellet tilbyder en gratis shuttle-service på daglig basis til stranden og indkøbscenteret, dette område er fantastisk til shopping, fordi det er i alt 200 meter fra El Gurayer Shopping Center.

Book på Claridge Hotel Dubai og nyd din ferie😃

Carlton Downtown ★★★★

Carlton Downtown Hotel er beliggende på Sheikh Zayed Road, tæt på International Financial Centre og Dubai Complex. Hotellet tilbyder en udendørs pool, fitnesscenter og 6 restauranter og barer på resortet.

Alle suiter og værelser er designet og indrettet i det mest moderne og avancerede design. Samtlige værelser har udsigt over byen eller byens centrum, plasma-tv og minibadeværelse med badekar og bruser samt gratis toiletartikler.

Nyd smagen af mellemøstligt køkken krydret med dristige krydderier og friske grøntsager.

På Kirana Spa kan du nyde en bred vifte af skønheds- og massagetjenester, saunaen eller dampbadet og tilbringe tid, de seks forkælelsessuiter i en bred vifte af krops- og skønhedsbehandlinger.

Burj Khalifa og Dubai Mall, et ikonisk indkøbscenter, ligger 10 minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet tilbyder shuttleservice til/fra Dubais internationale lufthavn mod et ekstra gebyr og efter forudgående aftale.

Book et værelse til din næste ferie på hotellet - Carlton Downtown Overkommelige priser, ingen ekstra gebyrer 😊

Crowne Plaza Festival City ★★★★★

Crowne Plaza Dubai Festival City ligger i Dubai Creek, et røgfrit hotel, der tilbyder luksuriøs indkvartering med enestående udsigt over Dubais skyline, som betragtes som et grønt område (rygere har særlige steder). Hotellet har en udendørs pool, en renoveret og veludstyret spa-salon, et stort legerum for børn med supervisionsservice, en børnepool, direkte adgang til Festival City Mall fra hotellet.

Værelserne er rummelige og har designermøbler med luksuriøse tekstiler, LCD-tv med satellitkanaler, dvd-afspiller, opholdsområde og skrivebord.

Zaytoun Restaurant, der er åben hele dagen, byder på middelhavsretter. I hotellets lobby kan du nyde en café i en afslappet atmosfære, en café, der serverer belgiske øl, og en middelhavsrestaurant, der er åben hele dagen, gratis Wi-Fi tilgængeligt overalt på hotellet.

Du kan også nyde en afslappende kropsbehandling i hotellets spacenter og bruge saunaen. Hotellet tilbyder et veludstyret fitnesscenter.

Festival City Mall byder på over 500 butikker, inklusiv den unikke Robinsons butik, og det specielle og rekordstore IMAGINE show bestående af vand, laser og ild. Hotellet ligger 2 km fra Dubais internationale lufthavn.

Book et værelse på Crowne Plaza Festival City og tag på en sjov og fornyet ferie 🤩

Vi vil blive glade, hvis du giver din mening på vores hjemmeside om et af de hoteller, du vælger

Sjov ferie 😀

Søger Hotel i Dubai ?

i Travelor kan du finde hoteller i Dubai
med Billigste prisgaranti !!

Få et overkommeligt tilbud >>

Søger
Hotel i Dubai ?

i Travelor kan du finde hoteller i Dubai

Garanteret den billigste pris !! Få et overkommeligt tilbud >>

Del:

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *